Tuinen en Parken

Aanleg beregening installatie

Beregening Service Nederland levert kwalitatief zeer goede beregeningssystemen voor tuinen en parken. De huidige tijd vraagt om efficiënt watermanagement, water wordt immers steeds schaarser. Met een goed gedimensioneerd beregeningsinstallatie komt het water precies  in de juiste hoeveelheid op de plaats terecht waar het moet zijn.

U heeft aan een beregeningsinstallatie van Beregening Service Nederland geen omkijken, het beregenen van uw tuin gebeurt volautomatisch op vaste tijdstippen. Afhankelijk van de lay-out maakt Beregening Service Nederland een ontwerp van de beregening. Er zijn voor het gazon, beplanting of bloemen borders specifieke sproeiers beschikbaar welke in iedere gewenste draaicirkel of werpwijdte ingesteld kunnen worden. Tevens leveren en installeren wij ook de druppelslangen voor plantenbakken, dak- en geveltuinen en de meer gevoelige soorten beplanting.

Beregening

Een goed geïnstalleerd beregeningssysteem bespaart u tijd, energie en water, terwijl uw tuin of park er prachtig uitziet. Beregening Service Nederland levert beregeningsinstallaties voor:

  • Particuliere tuinen;
  • Bedrijfstuinen;
  • Dak- en geveltuinen;
  • Openbare tuinen of parken;
  • Volkstuincomplexen.

Wij werken in opdracht van diverse cultuurtechnische aannemers, tuin- en landschap architecten, hoveniers en gemeenten, tevens werken wij voor particulieren. Bij de aanleg van een beregeningsinstallatie wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Beregening Service Nederland werkt met merken zoals TORO, Perrot en RainBird.

Service en onderhoud

Beregening Service Nederland onderhoudt jaarlijks vele beregeningsinstallaties in tuinen en parken. In het najaar worden de beregeningsinstallaties vorstvrij gemaakt (droog geblazen) om zo bij vorst schade en leidingen, kleppen en sproeiers te voorkomen.

Tijdens het vorstvrij maken wordt er een inventarisatie gemaakt met eventuele knelpunten (defecte sproeiers ) zodat deze voor het opstarten in het voorjaar kunnen worden hersteld. Tevens worden onderwaterpompen in de winterperiode gelicht en doorgemeten zodat de bedrijfszekerheid van de pomp wordt verhoogd. Beregening Service Nederland heeft voor reparaties, onderhoud of storingen een serviceteam beschikbaar welke in staat zijn om problemen aan uw installatie te herstellen.

>