De Organisatie

De hoofdactiviteiten van Beregening Service Nederland bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van beregeningssystemen. We zijn als installatiebedrijf voornamelijk actief in Nederland en België.

Met onze beregeningssystemen ontlasten we beheerders en eigenaren van sportterreinen, golfbanen, parken en tuinen. Mede door de steeds droger wordende lentes en zomers is voor het beheer van een gezonde grasmat en een groene tuin een prima werkend beregeningssysteem onontbeerlijk.

Beregening Service Nederland ontlast beheerders en eigenaren met de nieuwste beregeningssystemen waardoor de kwaliteit van de grasvelden, parken en tuinen omhoog gaat. Uiteraard beschikt Beregening Service Nederland over een servicedienst om in geval van een storing en/of een schade deze zo snel als mogelijk te verhelpen.

Beregening Service Nederland is hoofddealer van het topmerk TORO!

Kennis en ervaring

Vakmanschap, passie & ervaring

Beregening Service Nederland is een 100% dochterbedrijf van AHA de Man. Dit betekent dat AHA de Man en Beregening Service Nederland samen alle kennis over beregening en irrigatie letterlijk in huis hebben. Beregening Service Nederland functioneert als volwaardig en onafhankelijk expert op het gebied van watermanagement en beregening voor met name golfbanen, sportcomplexen en parken.

Beregening Service Nederland werkt nauw samen met alle grote leveranciers op het gebied van beregening en pompinstallaties, waardoor zij op basis van de wensen en eisen van de klant alle systemen kan leveren, aanleggen, installeren en onderhouden. Beregening Service Nederland is een echte expert op het gebied van watermanagement. Wanneer u nog niet precies weet wat voor u de beste oplossing is, adviseren zij u graag hoe u de waterhuishouding het beste kan vormgeven en op welke manier u uw terrein optimaal en duurzaam van de juiste benodigde hoeveelheid water kunt voorzien.

 

Specialisatie

Naast de hierboven genoemde kernactiviteiten is Beregening Service Nederland gespecialiseerd in aanverwante technieken met diverse andere toepassingen. Het gaat hierbij om:

  • Aanleg en onderhoud van pompinstallaties
  • Aanleg van leidingsystemen
  • Aanleg brandweerbronnen
  • Het sleufloos inploegen van kabels en leidingen
  • Waterbehandeling
  • Fonteinen en vijverbeluchters
  • Afwatering, aanleg en reinigen van drainage op sportterreinen

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en de benodigde kennis om een modern en zorgeloos beregeningssysteem, volledig naar uw wens te ontwerpen, te installeren en onderhouden.

Beregening Service Nederland: Uw beregening op zijn best!

>